Tekenen van hoop in een rampjaar

Scroll

Oorlog in Jemen, hongersnood in Afrika, hevig terreurgeweld in Nigeria, zware overstromingen en aardverschuivingen in Azië… 2017 was een rampjaar. Van de ene op de andere dag kregen miljoenen mensen ineens te maken met de gevolgen van een natuurramp of gewapend conflict. Op deze website willen we terugkijken op het afgelopen jaar en wat we hebben kunnen doen.

Dankzij jou kon ZOA het afgelopen jaar in noodsituaties snel in actie komen om te helpen. Maar ook op diverse plaatsen in de wereld werken aan wederopbouw, zodat mensen na een ramp ook weer kunnen bouwen aan hun toekomst. Bekijk in onderstaande video een korte terugblik op 2017.

Op deze website willen we samen terugkijken op acht rampen waar we dit jaar je aandacht voor hebben gevraagd. Rampen die veel aandacht in de media hebben gekregen, maar juist ook de rampen waar je misschien weinig over hebt gehoord. ZOA werkt op de plekken waar onze hulp het meest nodig is. Ook blikken we vooruit, want ook in 2018 blijven we klaarstaan om de slachtoffers van rampen en conflicten wereldwijd hulp, hoop en herstel te bieden!

Ook in 2018 blijven we bouwen aan tekenen van hoop. Help jij mee dit mogelijk te maken? 

Tags: / Category: 2017

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *